Telefon urgente:
( intre orele 07:00 - 23:00 )
0040 723 450 475
Transport persoane cu autocarul in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Cehia si Romania
 

Regulamentul oficial al Campaniei “Voucher - Cadou 10 €” al firmei COMATI PSG S.R.L

Campania “Voucher - Cadou 10 €” se organizeaza sub forma de campanie de fidelizare (denumita in cele ce urmeaza „Campania Voucher - Cadou 10 €”) si se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul"). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la Campanie.

I. Organizator

Organizatorul Campaniei „Voucher - Cadou 10 €” este S.C. COMATI PSG S.R.L., cu sediul in Timisoara, Bulev. Iuliu Maniu nr.18, Judetul Timis, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timis sub nr. J35/3519/1991, Cod Unic de Inregistrare fiscal RO1817160, reprezentata legal de Bojici Liliana, in calitate de director.

II. Locul si durata Campaniei Voucher Cadou 10 €

Campania Voucher - Cadou 10 €  va fi organizata pe toate  liniile de transport cu autocarul din Romania spre si din: Danemarca, Suedia, Norvegia, Germania, Cehia si Slovacia, operate de catre Comati PSG.

Campania se va desfasura in perioada 25.01.2017 – 25.03.2017.


III. Conditii de oferire a voucherului

  1.  Voucherul se inmâneaza in autocar, pasagerilor care doresc sa participe la Campanie, rezidenti sau nu în Romania, indiferent de nationalitate, care  calatoresc pe liniile Comati PSG.
  2. Voucherele sunt nominale, sunt transmisibile si nu pot fi  modificate.
  3. Voucherele pot fi utilizate o singura data si au valabilitate pana la 31.12.2017.

IV. Conditii de utilizare a voucherului

1.  Utilizarea voucherului pentru obtinerea reducerii la bilet, extrabagaj sau colet se va face de la calatoria ulterioara obtinerii acestuia, indiferent daca cel care prezintra voucherul este persoana care l-a dobâdit sau nu.

2. Pasagerii care beneficiaza deja de reduceri din alte promotii (talonul de reduceri progresive, reduceri de grup), nu pot beneficia la acea calatorie de reducerea de pe voucher aferenta calatoriei respective (nu se pot cumula 2 reduceri la un bilet).

3. Pentru o calatorie, poate fi folosit un singur voucher cadou, care va atrage reducere la bilet, extrabagaj sau colet. In cazul biletului dus-intors, voucherul nu poate fi prezentat la calatoria de retur, ci doar in cazul calatoriei ulterioare desfasurate pe perioada  campaniei

4.  Pasagerului care a pierdut voucherul nu i se poate acorda un alt voucher.


V. Modul de desfasurare a Campaniei

1.  Pasagerul primeste un discount aplicat la biletul de calatorie, extrabagaj sau colet de 10 Euro sau  echivalentul in moneda in care se achita biletul ( LEI, SEK, DKK, NOK, CZK), pe baza voucherului.

 

2.    Reducerea este suma fixa din biletul de calatorie, indiferent daca acest bilet este pentru calatorie dus sau dus-intors.

 

 

 

VI. Responsabilitate

1. Organizatorul Campaniei nu va avea nici o raspundere derivand din si nu va putea fi implicat în litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra voucherelor participante. De asemenea, Organizatorul nu poate fi implicat in astfel de litigii si nu isi asuma nici un fel de obligatie de a purta corespondenta de orice fel cu participantii.

2. Prezentul Regulament reprezinta un set de conditii minimale pe care participantii la Campanie trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili. Participantii la aceasta Campanie se angajeaza sa respecte regulile din prezentul Regulament.

3.  De asemenea, prin completarea si prezentarea voucherului, participantii declara ca au luat cunostinta de continutul prezentului Regulament si sunt de acord cu acesta.

4.  Organizatorul Campaniei va acorda reducerea din voucherul pasagerului  a carui solicitare a fost prezentata soferului autocarului în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

5. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru voucherele deteriorate, pierdute sau necorespunzatoare din punctul de vedere al continutului.

 

VII. Protectia datelor personale 

1.    Participarea la Campanie nu implica acceptarea expresa a participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate in baza de date a Organizatorului în scopul unor potentiale informari ulterioare din partea acestuia.Voucherul cu datele personale inscrie pe el: nume si prenume, telefon, mail,  vor trece in posesia Organizatorului, odata cu aplicarea reducerii aferente. Participantii pot sa particpe la campanie si in acelasi timp au dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

VIII. Dispozitii finale 

1.    Prin participarea la Campanie si completarea voucherului, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. 

2.    Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra voucherului in cadrul Campaniei.

3.    In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage voucherul acordat. 

4.    In cazul in care organizarea Campaniei este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea campaniei promotionale.

5.    Toate voucherele neacordate, indiferent de motiv, vor ramane in proprietatea Organizatorului.

6.    Regulamentul de participare/desfasurare a Campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui pasager, in autocarele de pe liniile Comati PSG. Regulamentul oficial al Campaniei va fi publicat si pe site-ul oficial al Comati PSG www.comati-psg.ro

7.    Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament de cate ori este necesar, cu  informarea corespunzatoare a celor interesati pe site-ul www.comati-psg.ro

 

     ORGANIZATOR

  SC COMATI PSG SRL

DESCARCA GRATUIT
APLICATIA PENTRU ANDROID
FACILITATI SI SERVICII GRATUITE
OFERITE IN AUTOCARELE COMATI PSG
SIGURANTA SI
CONFORT
WI-FI
CAFEA
AC
PRIZA
220V
TV
BAGAJE
50KG
PLATA
ONLINE
USB
Reluare curse Romania - Germania - Danemarca - Suedia - Norvegia
2020-05-26
98%    CLIENTI MULTUMITI
Angela Lucaci / 30.06.2020
Superi de treba soferi si servici bune
Parteneri
Despre noi
Date de contact
Informatii si rezervari
S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18,
300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
       
Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00) +40 723 450 475
Email: rezervari@comati-psg.ro
Copyright © 2020 Comati PSG
TRANSPORT
CU AUTOCARUL