Telefon urgente:
( intre orele 07:00 - 23:00 )
0040 723 450 475
Transport persoane cu autocarul in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Cehia si Romania
 

Transport persoane | Transport Suedia, Autocar Danemarca | Romania - Suedia/Danemarca

Firma de transport persoane COMATI PSG , cu sediul in Timisoara, detine la ora actuala un parc cu autocare de inalta clasa, fiind specializata in transporturi internationale de calatorii pe liniile regulate Bucuresti – Stockholm, Bucuresti – Oslo, Bucuresti – Aalborg si Iasi - Aalborg.Companie cu experienta de 20 de ani in transportul de persoane si parc auto propriu, putem pune la dispozitia clientului curse regulate catre tarile nordine cu plecare din Romania.

Fie ca doresti sa vizitezi Suedia,Danemarca sau Norvegia sau te afli intr-o deplasare de afaceri , fima de transport international Comati Psg , iti ofera sansa de a calatorii cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre tarile nordice la preturi promotionale. Pentru a asigura confortul dumneavoastra pe tot parcursul calatorie catre Scandinavia va servim cafea gratuit la bordul autocarului, va oferim cadouri surpriza si va stam la dispozitie pentru orice nelamurire si informatie suplimentara. Autocarul utilizat pentru transport persoane este are dotari moderne : toaleta ecologica, scaune rabatabile , aer conditionat si dvd player. Transportul spre Scandinavia se realizeaza cu autocare marca Scania si  Mercedes dotate cu scaune reglabile,aer conditionat, lumina, dvd player, toaleta si prize.

 Comati Psg este o companie internationala de transport persoane cu renume in Romania. Persoanele care aleg sa calatoreasca impreuna cu firma noastra pot benefia de dieverse facilitati si reduceri promotionale la pretul biletului de transport. Daca achizitionati online pe site-ul www.comati-psg.ro un bilet de transport persoane catre Suedia, Norvegia sau Danemarca veti obtine in mod automat o reducere de 5 %.

Preturi transport persoane

Preturile pentru un bilet dus Romania Suedia , Danemarca sau Norvegia  incep de la 85 euro (bilet dus pentru copii intre 0 si 12 ani) si variaza in functie de necesitatile pasagerilor. Daca achizitionati un bilet de transport dus – intors Romania Scandinavia cu o valabilitate de 30 zile si nu va puteti intoarce in aceasta perioada, puteti prelungi valabilitatea acestuia pana la 3 sau 6 luni, achitand doar diferenta de bilet. De asemenea, pe liniile de transport persoane catre Suedia si din Suedia, copiii si pensionarii peste 65 ani au reduceri la pretul biletelor.

Preturile transport persoane pe ruta Romania - Danemarca, Romania - Suedia sau Romania - Norvegia difera in functie de varsta pasagerului, de tipul calatoriei (dus sau dus-intors), de perioada in care doreste sa efectueze returul, de modalitatea de achizitionare a biletului ( pentru cumpararea biletuluid de calatorie online se aplica un discount de 5 %), de numarul de persoane care calatoresc (se aplica un discount pentru grupuri mai mari de pasageri).

Conditii transport persoane

Pasagerii companiei de transport persoane Comati Psg trebuie sa respecte termenii si conditiile de transport international aflate in pagina : http://www.comati-psg.ro/Informatii-Utile-Transport-Scandinavia_Conditii-Generale-de-Transport_ro_8.html

Cele mai importante conditii de transport persoane sunt : 
- Biletul de transport persoane achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei terte persoane
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul sau la agentia COMATI PSG
- Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet
- Biletele de transport spre Scandinavia pierdute sau furate nu se despagubesc
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele
- Fiecare calator are dreptul la bagaje de cala in limita a 50 de kg
- Nu este permis transportul animalelor in autocar

Rezervari transport persoane

 Site-ul Comati Psg va pune la dispozitie o aplicatie online complexa pentru rezervare transport persoane , cumparare bilete online prin plata cu cardul si stabilire retur pentru biletele deja achizitionate. 

O descriere detaliata a pasilor pe care trebuie sa ii urmati se afla in pagina : http://www.comati-psg.ro/Transport-Scandinavia_Cum-cumpar_ro_5.html

Pasagerii care cumpara bilet transport persoane online pe site-ul nostru beneficiaza de o reducere de 5%.

DESCARCA GRATUIT
APLICATIA PENTRU ANDROID
FACILITATI SI SERVICII GRATUITE
OFERITE IN AUTOCARELE COMATI PSG
SIGURANTA SI
CONFORT
WI-FI
CAFEA
AC
PRIZA
220V
TV
BAGAJE
50KG
PLATA
ONLINE
USB
Statie Bacau
2023-10-11
98%    CLIENTI MULTUMITI
Lungulescu Bogdan / 05.09.2023
Am calatorit pe data de 7.06.2023 din Bucuresti, iar echipajul de pe autocar a avut un comportament exemplar, felicitari!
ANPCANPC
COMATI PSG SRL
Parteneri
Despre noi
Date de contact
Informatii si rezervari
S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18,
300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
       
Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00) +40 723 450 475
Email: rezervari@comati-psg.ro
Copyright © 2023 Comati PSG
TRANSPORT
CU AUTOCARUL