Telefon urgente:
( intre orele 07:00 - 23:00 )
0040 723 450 475
Transport persoane cu autocarul in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Cehia si Romania
 

Transport Danemarca | Transport persoane autocar

Transportul catre Danemarca se realizeaza cu autocare de inalta clasa, dotate cu aer conditionat, scaune reglabile, dvd player si toaleta ecologica ce poate fi utilizata in timpul mersului.
    Danemarca, regatul vechilor vikingi, desi este una din cele mai mici tari situate in Peninsula Scandinavia are o ecomonie foarte puternica si prospera. in Danemarca sistemul danez de protectie sociala este unul dintre cele mai avantajoase din lume.Danemarca se afla pe lista principalelor destinatii turistice ale Europei , impresionand turistii prin peisaje ademenitoare, castele impresionante, muzee de arta , teatre si monumente istorice.

    Firma de transport persoane Comati Psg , pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Danemarca, curse regulate cu plecare din Iasi si Bucuresti. Cele doua curse de transport persoane Romania Danemarca se realizeaza cu autocare de ultima generatie in conditii de maxima siguranta si confort.
 

Transport Danemarca Bucuresti - Aalborg

  Cursa de transport persoane in Danemarca cu plecare din Bucuresti are loc Marti pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Orastie, Deva, Arad, Timisoara, Sannicolau Mare, Copenhaga, Ringsted, Slagelse, Nyborg, Odense, Vejle, Horsens, Arhus, Aalborg.  In cazul in care doriti sa calatoriti catre Danemarca din alt oras decat cele mentionate mai sus, Comati Psg va pune la dispozitie curse de transfer atat in Romania cat si in Danemarca.  

Transport Danemarca Iasi - Aalborg

Comati realizeaza cursa directa transport persoane Romania - Danemarca cu plecare din Iasi in fiecare sambata pe ruta : Iasi, Pascani, Targu Neamt, Piatra Neamt, Toplita, Reghin, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Varde, Herning, Holstebro, Viborg, Vejle, Horsens, Arhus, Aalborg.   

 

Pret transport Danemarca

Preturile pentru un bilet dus incep de la 85 euro (bilet dus pentru copii intre 0 si 12 ani) si variaza in functie de necesitatile pasagerilor. Daca achizitionati un bilet de transport dus – intors cu o valabilitate de 30 zile si nu va puteti intoarce in aceasta perioada, puteti prelungi valabilitatea acestuia pana la 3 sau 6 luni, achitand doar diferenta de bilet. De asemenea, pe liniile de transport persoane catre Danemarca si din Danemarca, copiii si pensionarii peste 65 ani au reduceri la pretul biletelor.
 

Conditii transport Danemarca

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

- Biletul de transport persoane Danemarca achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei terte persoane
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul sau la agentia COMATI PSG
- Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet
- Biletele de transport Danemarca pierdute sau furate nu se despagubesc

- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele
- Fiecare calator are dreptul la bagaje de cala in limita a 50 de kg
- Nu este permis transportul animalelor in autocar

 Firma de transport persoane autocare Comati Psg a transportat in peste 20 de ani de activitate milioane de pasageri din Romania in Danemarca si din Danemarca in Romania fara nici un incident. Acest fapt se datoreaza in principal autocarelor ultramoderne , sigure si confortabile.

DESCARCA GRATUIT
APLICATIA PENTRU ANDROID
FACILITATI SI SERVICII GRATUITE
OFERITE IN AUTOCARELE COMATI PSG
SIGURANTA SI
CONFORT
WI-FI
CAFEA
AC
PRIZA
220V
TV
BAGAJE
50KG
PLATA
ONLINE
USB
Statii noi 2024
2024-01-16
98%    CLIENTI MULTUMITI
Arabela / 03.02.2024
Sunteti foarte buni si punctiali
ANPCANPC
COMATI PSG SRL
Despre noi
Date de contact
Informatii si rezervari
S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18,
300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
       
Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00) +40 723 450 475
Email: rezervari@comati-psg.ro
Copyright © 2024 Comati PSG
TRANSPORT
CU AUTOCARUL