Telefon urgente:
( intre orele 07:00 - 23:00 )
0040 723 450 475
Transport persoane cu autocarul in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Cehia si Romania
 

Ce trebuie sa stiti?

1. Bagaje

In tariful biletului sunt incluse 50 kg de bagaje.
Pentru bagajele care depasesc cantitatea maxima admisa, precum si pentru bagajele trimise sub forma de colete, tariful este de 1 euro/kg pentru cele de pe linia de baza a autocarului (orasele prin care trece autocarul), iar pentru orasele celelalte zone contactati un operator de la firma COMATI pentru a primi detalii. Nu se accepta la transport in colete  alimente perisabile, alimente care la un moment dat pot face obiectul unor restrictii. De asemenea este interzis transportul in colete a tigarilor, bauturilor alcoolice, droguri, arme , explozibili si alte substante interzise prin lege. Pentru informatii suplimentare, apelati telefonic unul din agentii nostri.
 

2. Facilitati

Pe toata durata calatoriei, veti primi cafea din partea companiei. Autocarele sunt climatizate, dotate cu toaleta ecologica  pentru pasageri care se poate folosi in timpul mersului. De asemenea, in timpul calatoriei, pe televizoarele din fiecare vehicul vor fi difuzate filme, astfel timpul petrecut in autocar va parea mai scurt.
Autocarele Comati sunt dotate cu scaune varianta “turistic”, reglabile si pe adancime si pe latime, rabatabile, cu sprijin pentru picioare, astfel incat sa va bucurati de conditii de transport excelente.
Daca aveti un laptop si doriti sa lucrati in timpul calatoriei sau sa va scrieti amintirile din vacanta, va veti bucura sa aflati ca unele din autocarele Comati sunt dotate prize pentru incarcarea acestora.
Tranzitarea cu feribotul si taxele de calatorie sunt incluse in tariful biletului

3. Siguranta si securitate

Pe fiecare autocar sunt patru soferi profesionisti. In aceasta perioada, nu au existat accidente sau incidente neplacute. 
Nu se accepta persoane cu comportament sau atitudine indecenta ori care deranjeaza ceilalti calatori. In autocarele Comati, este interzis fumatul si consumul bauturilor alcoolice.
La fiecare patru ore de drum, are loc cate o pauza de odihna in locuri decente, dotate cu restaurante si toalete.

Reprezentantii companiei manifesta o grija deosebita pentru copii si persoanele in varsta, astfel incat transportul acestora sa se realizeze in conditii de maxima siguranta.

4. Reduceri

Se considera tarif de copil persoanele cuprinse intre 0 si 12 ani.
Copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani, batranii de peste 65 ani si pensionarii au tarife speciale la biletele Comati.

5. Transportul minorilor

Este obligatoriu ca orice persoana sub 18 ani sa fie insotita de un adult. Daca minorul este insotit doar de unul dintre parinti, atunci trebuie sa aiba acordul celuilalt parinte pentru a calatori in afara tarii. Acest fapt se face printr-un act legalizat la notar.

In cazul in care parintii sunt divortati, este nevoie de o hotarare judecatoreasca definitiva in care se specifica faptul ca minorul e dat in grija parintelui care il insoteste. Daca celalalt parinte este decedat, parintele care insoteste minorul trebuie sa aiba la el certificatul de deces.

Daca insotitorul nu este parintele copilului, trebuie sa aiba cazier judiciar valabil si un act legalizat care prevede ca parintii sunt de acord ca minorul sa fie scos din tara. Copiii sub 14 ani trebuie sa fie trecuti pe pasaportul parintelui insotitor sau sa aiba pasaport individual. Minorii care sunt insotiti de ambii parinti nu au nevoie de niciun act suplimentar.

DESCARCA GRATUIT
APLICATIA PENTRU ANDROID
FACILITATI SI SERVICII GRATUITE
OFERITE IN AUTOCARELE COMATI PSG
SIGURANTA SI
CONFORT
WI-FI
CAFEA
AC
PRIZA
220V
TV
BAGAJE
50KG
PLATA
ONLINE
USB
Statie Bacau
2023-10-11
98%    CLIENTI MULTUMITI
Lungulescu Bogdan / 05.09.2023
Am calatorit pe data de 7.06.2023 din Bucuresti, iar echipajul de pe autocar a avut un comportament exemplar, felicitari!
ANPCANPC
COMATI PSG SRL
Parteneri
Despre noi
Date de contact
Informatii si rezervari
S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18,
300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
       
Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00) +40 723 450 475
Email: rezervari@comati-psg.ro
Copyright © 2023 Comati PSG
TRANSPORT
CU AUTOCARUL