Telefon urgente:
( intre orele 07:00 - 23:00 )
0040 723 450 475
Transport persoane cu autocarul in Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Cehia si Romania
 

Cum cumpar

Stim ca timpul dumneavoastra este pretios. Daca doriti sa cumparati cat mai repede un bilet, trebuie sa urmati doar cativa pasi. Iata cel mai simplu mod de a obtine un loc in unul dintre autocarele Comati:

Accesati pagina de cumparare bilet online

Puteti folosi modalitatea de rezervare prezenta pe prima pagina, la finalizare selectand butonulCumpara pentru cumparare online sau Rezerva, pentru a efectua doar o rezervare.

Alegeti tipul cursei, orasul de plecare, orasul de sosire si, daca e cazul, orasul de intoarcere

Daca doriti sa cumparati un bilet doar pentru dus, bifati optiunea Dus. Daca doriti sa achizitionati un bilet dus intors si ati decis deja cand reveniti in tara, bifati optiunea Dus - intors cu data de intoarcere, ca sa aveti biletul asigurat. Daca nu ati stabilit data de intoarcere, alegeti Dus - intors fara data de intoarcere, urmand ca in momentul in care stiti data de intorcere, sa intrati pe site-ul nostru la sectiunea Confirma data de intoarcere sau sunand la unul dintre telefoanele de contact. 

Alegeti data de plecare si, daca este cazul, cea de sosire

Va trebui sa alegeti si data de plecare, iar in cazul in care este bilet dus-intors si stiti cand va intoarceti, alegeti si data de intoarcere. Facand click pe casuta aferenta datei de plecare se va initia cautarea cursei potrivite pentru dumneavoastra. In cateva secunde va aparea calendarul lunii curente, iar pe acesta vor aparea cu rosu cursele directe intre plecare si sosire si cu albastru cursele cu transfer. Acelasi procedeu trebuie repetat si pentru data de intoarcere. Dupa ce ati selectat aceste date, apasati butonul Afiseaza informatii.

Verificati informatiile si alegeti  tipul de bilet

Dupa ce ati dat click pe butonul Afiseaza informatii, pe aceeasi pagina vor fi listate atat informatiile referitoare la cursele tur si retur, cat si lista de preturi. In functie de optiunile bifate la pasul anterior, pentru fiecare cursa in parte, aveti informatii despre data si ora de plecare, respectiv de sosire.  Atentie si la numarul de locuri disponibile pentru fiecare cursa. Puteti apoi sa alegeti tipul de bilet care vi se potriveste. Comati va pune la dispozitie mai multe categorii de bilete, fiecare la preturi diferite: bilete pentru adulti, pensionari, copii sau bilete promo. Pentru biletele dus-intors, atentie la perioada de valabilitate. De asemenea, in acest caz, preturile listate includ ambele calatorii: tur si retur. Avantajul achizitionarii unui bilet tur-retur este ca acesta va costa mai putin decat daca ati cumpara separat cele doua bilete.

Decideti modalitatea de plata

In acest caz, aveti doua posibilitati: fie sa optati pentru plata la autocar a biletului (apasati butonulRezerva), fie sa achitati biletul online (butonul Cumpara). Pentru prima varianta, veti primi un e-mail cu tichetul de rezervare. Acesta va trebui printat si prezentat la urcarea in autocar. Pe baza lui, veti achita biletul de calatorie.

Daca nu dispuneti de o imprimanta, retineti codul de rezervare. Acesta va va asigura un loc in autocarul Comati, pe traseul ales de dumneavoastra.

Introduceti datele personale

Urmeaza sectiunea Date despre pasager.  Primul camp de pe aceasta pagina va cere sa optati pentru moneda in care achitati biletul: Euro, DKK (coroane daneze), SEK (coroane sudeze), NOK (coroane norvegiene) sau RON. Completati apoi datele dumneavoastra in campurile care urmeaza, dupa care apasati butonul Confirma calator. Repetati acest procedeu pana cand epuizati tipurile de bilete selectate. Daca va dati seama ca ati gresit dupa ce apasati butonul de confirmare puteti pur si simplu sa apasati butonul cu numele dumneavoastra din lista de sus si sa modificati informatiile dorite.
In momentul in care se completeaza datele pentru ultimul calator, sistemul va merge automat la pasul urmator, verificarea datelor si confirmarea platii.

Verificati datele introduse

Va aflati in sectiunea de verificare a datelor pe care le-ati introdus anterior. Verificati cu atentie datele personale, pretul biletului, data rezervarii si data calatoriei. Daca informatiile afisate sunt cele corecte, atunci apasati butonul Confirma plata. Daca ceva nu este corect, apasati butonul de modificare aferent fiecarui bilet.

Definitivati procedeul de plata

Daca doriti sa achitati biletul online, veti fi redirectionat catre o interfata de payment online pentru a finaliza plata. Veti primi apoi prin e-mail biletul online. In continuare, procedeul este similar cu cel de mai sus: fie listati biletul primit pe e-mail, fie retineti codul de rezervare.

Iata cum, in doar cativa pasi, aveti asigurata o calatorie catre destinatia dorita. Va dorim calatorie placuta si, desigur, ca toate lucrurile din viata dumneavoastra sa fie la fel de simple si eficiente precum rezervarea unui bilet la Comati.

DESCARCA GRATUIT
APLICATIA PENTRU ANDROID
FACILITATI SI SERVICII GRATUITE
OFERITE IN AUTOCARELE COMATI PSG
SIGURANTA SI
CONFORT
WI-FI
CAFEA
AC
PRIZA
220V
TV
BAGAJE
50KG
PLATA
ONLINE
USB
Statie Bacau
2023-10-11
98%    CLIENTI MULTUMITI
Lungulescu Bogdan / 05.09.2023
Am calatorit pe data de 7.06.2023 din Bucuresti, iar echipajul de pe autocar a avut un comportament exemplar, felicitari!
ANPCANPC
COMATI PSG SRL
Parteneri
Despre noi
Date de contact
Informatii si rezervari
S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 18,
300188, Timisoara
CUI: RO 1817160, NRC: J35/3519/1991
       
Telefon:
+40 256 305 688
+40 356 808 557 - RDS
+40 256 293 974 - FAX
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Telefon urgente (07:00 - 23:00) +40 723 450 475
Email: rezervari@comati-psg.ro
Copyright © 2023 Comati PSG
TRANSPORT
CU AUTOCARUL