CUMPARA BILET ONLINE
Transport cu autocarul in Scandinavia
 
REZERVA BILET   
Suedia, Danemarca   
Norvegia, Germania   
 
CONFIRMA DATA DE INTOARCERE
pentru biletele dus intors
 
AFLA ACUM UNDE ESTE
AUTOCARUL                  

Transport persoane autocar | Transport persoane
 
 
Parteneri
Acceptam plata cu cardul

Firma transport persoane autocare

  Comati Psg este o firma de transport persoane renumita in Romania , care se preocupa in mod esential de siguranta si confortul pasagerilor sai.
   Pentru a asigura un transport cu autocarul la cele mai inalte standarde punem la dispozitia clientilor doar autocare noi , de ultima generatie dotate cu diverse facilitati.

Comati Psg realizeaza transport persoane spre Norvegia,Suedia si Danemarca cu autocare ultramoderne.
Cea mai buna companie de transport persoane cu autocarul in Scandinavia din Romania, Comati Psg, detine un parc auto format din autocare de inalta clasa dotate cu : ESP, ABS, ASR, aer conditionat, geamuri duble, WC, automat cafea, frigider, instalatie video, CD player, GPS, scaune cu masute, instalatie ridicare/coborare la sol.

Dat fiind faptul ca autocarele parcurg un drum lung catre Suedia,Norvegia si Danemarca veti primi cafea din partea companiei.

Autocarele de transport persoane Danemarca sunt climatizate, dotate cu toaleta ecologica pentru transport pasageri care se poate folosi in timpul mersului. De asemenea, in timpul calatoriei, pe televizoarele din fiecare vehicul vor fi difuzate filme, astfel timpul petrecut in autocar va parea mai scurt.
Autocarele Comati , utilizate pentru cursele de transport catre Danemarca, Suedia si Norvegia, sunt dotate cu scaune varianta “turistic”, reglabile si pe adancime si pe latime, rabatabile, cu sprijin pentru picioare, astfel incat sa va bucurati de conditii de transport excelente.
 

 

Sfaturi transport autocar

Persoanele care doresc sa participe la un transport international cu autocare pe ruta Romania Scandinavia sunt sfatuite sa :

- Sa nu transporte animale , droguri, substante explozive sau toxice, arme, munitie, tuburi de oxigen sau gaz, butelii sau alte substante caustice periculoase, opere de arta de patrimoniu fara autorizatiile necesare, precum si transportul altor obiecte si substante prin care se incalca legile in vigoare pe teritoriul Romaniei sau al altor state
- Sa pastreze geanta cu documente si geanta cu mancare in autocar. Firma noastra de transport nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau furtul documentelor sau bunurilor pe parcursul unei curse internationale.
- Sa calatoreasca cu maxim 50 de kg de bagaje ,organizate in cel mult 2 genti . Bagajele suplimentare vor fi luate doar in limita spatiului disponibil.
- Sa nu intarzie la imbarcare in autocar , sa aiba o conduita decenta si un comportament civilizat , sa nu murdareasca sau sa deterioreze autocarul, sa nu condume alcool sau sa fumeze la bordul autocarului pe toata durata deplasarii
 

Siguranta si confort transport persoane autocar

Firma de transport persoane Comati PSG detine la ora actuala un parc cu autocare de inalta clasa si este principalul transportator pe ruta Romania - Suedia, Romania - Danemarca si Romania - Norvegia din tara noastra. Transportul Romania- Scandinavia se realizeaza in conditii de maxima siguranta deoarece autocarele Comati respecta normele internationale de transport, staff-ul nostru este unul calificat iar echipa noastra va sta la dispozitie non-stop pentru orice tip de problema intampinati.

Firma de transport persoane autocare  asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.


Home    |    Despre noi    |    Cum cumpar?    |    Modalitati de plata    |    Confidentialitate    |    Termeni si conditii    |    Colete    |    Contact

S.C. Comati PSG S.R.L.
Bulevardul Iuliu Maniu nr. 18,
300188, Timisoara, Romania

CUI:
RO 1817160
NRC: J35/3519/1991

Timisoara, Romania


Telefon:
    +40 256 305 688
    +40 356 808 557 - RDS
    +40 256 293 974 - FAX

Non Stop pentru urgente:
    +40 723 450 475

Email:
    info@comati-psg.ro

Informatii si rezervari


Telefon:
    +40 256 305 688
    +40 356 808 557 - RDS
    +40 256 293 974 - FAX

Non Stop pentru urgente:
    +40 723 450 475

Email:
    rezervari@comati-psg.ro

Sugestii si reclamatii


Telefon:
    +40 256 305 688
    +40 356 808 557 - RDS
    +40 256 293 974 - FAX

Site-ul ANOPC


Email:
    info@comati-psg.ro
Coyright © 2014 Comati PSG